EXIT Panna-ArenA Round ø488cm (ø16Ft + Surround-Net)

799,00

MPN: 41.55.50.00
Leverancier: EXIT
Verzendkosten België: €6
Verzendkosten Duitsland : €6
SKU 8718469466627 Categorieën ,

Pannavoetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal en wordt bij de jeugd steeds populairder! Een Panna betekent ‘poort’, en je maakt een Panna wanneer je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt. Pannavoetbal speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Door middel van behendige voetbaltrucs probeer je je tegenstander af te troeven. Een groot verschil met het standaard voetbalspel is dat de bal niet uit kan gaan of achter kan raken. Het spel gaat dus continu door. Een veel gebruikte manier van uitspelen of passen is het spelen van de bal via de wand aan de zijkanten van het veld en achter de doelen. Maar ‘geef’ je je tegenstander een Panna, dan win je direct!

Pannaveldjes vindt je meestal alleen op (semi) openbare plekken maar met deze EXIT Panna-ArenA heeft EXIT Toys nu een pannaveld ontworpen welke eenvoudig in de tuin geplaatst kan worden en ook nog eens betaalbaar is! De boarding is gemaakt van een prachtig zwart metalen frame (gegalvaniseerd en gepoedercoat!), dat aan de binnenkant is bekleed met zwarte PVC panelen. De boarding is snel op- en af te breken doordat de framedelen in elkaar gehaakt worden i.p.v. in elkaar geschroefd. Beide goals zijn volledig geïntegreerd in de boarding en ook voorzien van een metalen frame met een sterk zwart net.

De EXIT Panna-ArenA wordt geleverd inclusief Surround-Net! Op deze manier wordt het Panna veldje een echte ArenA! Met het net blijft de bal nog beter binnen het pannaveld en kun je lekker door blijven voetballen. Via een ritssluiting kan je de ingang eenvoudig openen en sluiten. De palen van het Surround-Net worden omringd door een dikke laag schuim wat extra veiligheid biedt.

De EXIT Panna-ArenA is geschikt voor elke ondergrond waarop gevoetbald kan worden. Zoals bijvoorbeeld een grasveld, maar zeker ook op een verharde ondergrond.

De EXIT Panna-ArenA staat garant voor urenlang voetbalplezier, heeft een stoere uitstraling en staat ook nog eens mooi in de tuin!

Panna-regels:

– Je speelt 1 tegen 1 of 2 tegen 2.
– Een wedstrijd duurt 3 minuten.
– Je moet binnen 30 seconden op doel schieten.
– Een Panna is direct einde wedstrijd, of de hoogste score wint.
– Bij gelijke stand volgt verlenging van 30 seconden. Hierna eventueel een toss.
– Een Panna is alleen geldig indien je na het door de benen spelen, de bal weer in eigen bezit hebt.
– Vrije trappen moeten binnen drie seconden worden genomen.
– Beperkt lichaamscontact toegestaan.
– Gevaarlijk spel is niet toegestaan.
– De tijd wordt niet stilgezet voor overtredingen of ander oponthoud.
– Respect en Fair Play zijn essentieel bij Panna.

breedte

hoogte

diameter

gewicht

gewicht verpakking

hoogte omringend net

vorm

kleur van het product

frame materiaal

coating frame

sluiting type

bescherming van de paal palen

montage vereist

eenvoudig te monteren

oppervlakte kleur

beste gebruik

maximum aantal spelers

omringend net

materiaal paneel

kleur doel net

materiaal omringend net

eenvoudig te demonteren

afmetingen pakket 1 bxdxh

afmetingen pakket 2 bxdxh