Houten buitenkeuken EXIT Yummy 300 - naturel

279,00

MPN: 51.10.30.00
Leverancier: EXIT
Verzendkosten België: €2.5
Verzendkosten Duitsland : €2.5
SKU 8719874706292 Categorieën , ,

De EXIT Yummy 300 houten buitenkeuken is een multifunctionele speelkeuken voor kinderen van 2-5 jaar. De keuken is van alle gemakken voorzien en het groene dak en krijtbord maken deze speelkeuken uniek. De buitenkeuken heeft een fornuis en oven met draaiknoppen en een écht werkende kraan. De kraan functioneert wanneer je de tuinslang erop aansluit en dankzij de uitneembare wasbak is het kraanwater weer eenvoudig uit de wasbak te verwijderen. Daarnaast heeft de EXIT Yummy 300 voldoende opbergruimte voor pannen en andere keukenaccessoires en het overige keukengerei hang je op aan de haakjes.

Maar de EXIT Yummy 300 is meer dan alleen een keuken. Dankzij het groene dak en het krijtbord heeft de buitenkeuken een stoere marktkraam look. Daardoor draait het bij de Yummy 300 niet alleen om het koken, maar ook om het uitdelen en verkopen van zelfgemaakte gerechten.

De houten buitenkeukens van EXIT Toys zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten buitenkeukens voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

De EXIT Yummy 300 is een speelkeuken voor buiten. En dankzij het natuurlijke design van de EXIT Yummy 300 is de speelkeuken ook nog eens een mooie toevoeging aan de tuin. Waar wacht je nog op? Koken was nog nooit zo leuk als met de Yummy houten buitenkeukens van EXIT Toys!

breedte

diepte

hoogte

gewicht

gewicht verpakking

breedte verpakking

diepte verpakking

hoogte verpakking

dak breedte

dak lengte

gebruikers handleiding

aanbevolen leeftijd min

kleur van het product

montage vereist

eenvoudig te monteren

montage tijd

weer bestendig

certificering

materiaal

geschikt voor buiten gebruik

natuurlijke kleur

meegeleverde haard plaat

schappen

aantal schappen

met oven

dak kleur

duurzaamheids certificaten

type verpakking