EXIT Foxy Club skelter met aanhangwagen - wit

159,00

MPN: 23.10.10.80
Leverancier: EXIT
Verzendkosten België: €2.5
Verzendkosten Duitsland : €2.5
SKU 8719874707299 Categorieën ,

De EXIT Foxy Club skelter met aanhangwagen is een witte skelter met bijpassende aanhangwagen voor kinderen van 2-5 jaar. Met de EXIT Foxy Club skelter en aanhangwagen maak je eenvoudig kleine bochten en kun je supersnel racen. De skelter heeft een terugtraprem en kan zowel voor- als achteruitrijden. De massieve EVA banden van de EXIT Foxy Club skelter met aanhangwagen kunnen niet lek raken en de stevige, flexibele as zorgt ervoor dat beide voorwielen van de skelter, ook bij ongelijke bodem, veilig op de grond blijven staan.

In de meegeleverde skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B achter je Foxy skelter. Dankzij het sterke frame en de stevige, ruime kunststof laadbak kun je met de Foxy Club aanhangwagen tot wel 10 kilo vervoeren. Met de functionele kiepstand kan de inhoud uit de aanhangwagen worden verwijderd zónder dat de aanhangwagen van de skelter losgekoppeld hoeft te worden.

En wil je ook zonder aanhangwagen op de skelter rijden? Geen probleem! De EXIT Foxy Club aanhangwagen is licht van gewicht en met de meegeleverde bevestigingspin kunnen zelfs de allerkleinsten de aanhangwagen eenvoudig loskoppelen en weer aan de skelter bevestigen. Het stootvaste witte frame, de sportieve velgen en de spoiler geven de skelters met aanhangwagen een opvallende uitstraling. Klaar voor de start? Race rond met de Foxy skelters met aanhangwagen van EXIT Toys!

breedte

hoogte

gewicht

frame diameter

lengte

diameter voor wielen

diameter achter wielen

gebruikers handleiding

inclusief stickers

aanbevolen leeftijd min

kleur van het product

montage vereist

eenvoudig te monteren

montage tijd

weer bestendig

certificering

materiaal

aanbevolen geslacht

geschikt voor

type aandrijving

maximaal gewicht belasting

soort

aantal wielen

verstelbare zitting

kleur wielen

maximale lengte gebruiker

oppik haak

frame afwerking materiaal

frame diameter aanhanger