EXIT Backstop Net 600 Zwart

229,00

Uitverkocht

MPN: 49.60.12.00
Verwacht: : 1-9-2021
Leverancier: EXIT
Verzendkosten België: €6
Verzendkosten Duitsland : €6
SKU 8717703020359 Categorieën ,

Het EXIT Backstop Net 600 is de ideale ballenvanger voor in je tuin! Bij een potje voetbal of basketbal kan het al snel gebeuren dat een bal te ver doorrolt, een paar bloempotten raakt of over de heg verdwijnt. Met het EXIT Backstop Net 600 wordt dit voorkomen en wordt bovendien de veiligheid van eventuele toeschouwers gegarandeert. Ook vergroot dit net het gebruikersgemak doordat de bal in het speelveld blijft en je niet elke keer de bal op hoeft te halen.

Het Exit Backstop Net heeft een formaat van 300cm x 600cm en bestaat uit twee aan elkaar bevestigde gedeeltes van 300cm lang bij 300cm hoog welke ook in een hoek gezet kunnen worden. De grootte van de hoek is in te stellen wat voor maximale stabiliteit zorgt en waardoor het net makkelijk te plaatsen is in tuinen (groot en klein) of op een sport veld. Het Backstop Net staat stabiel op het gras door 3 horizontale voeten welke met haringen en 1 grondanker in het midden vastgezet kunnen worden. Optimale stabiliteit dus!

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd en gecoat metaal. De palen hebben een diameter van 38 mm en dikte van 1,2mm. Door middel van een click systeem en door de lichtgewicht buizen is het frame makelijk in en uit elkaar te halen. Het stevige zwart gekleurde net is gemaakt van polyester en heeft een dikte van 3mm met een maaswijdte van 8 cm. De zwarte kleur van het net zorgt er ook voor dat het minder opvalt waardoor het EXIT Backstop Net 600 zeker niet zal misstaan in uw tuin!

Dus…laat kinderen lekker voetballen, hockeyen, basketballen, volleyballen in de tuin. Met het EXIT Backstop Net 600 is iedereen tevreden; ouders én kinderen!

breedte

hoogte

gewicht

gewicht verpakking

frame diameter

frame dikheid

breedte verpakking

diepte verpakking

hoogte verpakking

frame materiaal

coating frame

frame kleur

beste gebruik

kleur net

aantal per verpakking

aantal verpakkings dozen

afmetingen pakket 2 bxdxh