Houten speeltoren Treehouse Panda droom

EAN: 7436915655661

Houten speeltoren Treehouse Panda droom, een zeer mooie ruime houten speeltoren met balkon.

Exclusief van Outdoor Island, de specialist in hoge kwaliteit douglas houten speeltoestellen. Alle Treehouse torens zijn inclusief montage!

Meer details

€ 2.375,00

Houten speeltoren Treehouse Panda droom. Met een ruim balkon een ideale houten speeltoren boomhut. Een speelhuis met voor elk wat wils.

De Panda droom is een ruime prachtige speeltoren met een groot balkon, trapopgang en glijbaan. De toren is 200x200cm groot en heeft een platform voor de hut op 150cm. De Treehouse speeltoestellen worden gemaakt van volledig geschaafd Douglas hout, een van de hardste Europese naaldhoutsoorten, uit een hoog percentage kernhout.

Treehouse boomhut speeltoestellen zijn een exclusief reeks speeltorens van Outdoor Island, de specialist in hoge kwaliteit douglas houten speeltoestellen. Deze speeltorens worden op bestelling geproduceerd en altijd bij jou op locatie gemonteerd.

De glijbanen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, groen, rood, geel en limegroen. Uw keuze graag als opmerking aan de bestelling toevoegen.

De levertijd is ongeveer 3 weken, levering altijd op afspraak!

Alle Treehouse boomhutten kunnen gecombineerd worden en aan elkaar verbonden worden via de Jungle Pad. Kiest u voor meer toestellen in 1 aankoop dan krijgt u 10% korting op uw order. De speeltoestellen kunnen ook zonder glijbaan gemonteerd worden of bij combinaties juist dubbel aan de ene en zonder aan de andere boomhut.

LET OP: alle Treehouse speeltoestellen zijn bedoeld voor en gecertificeerd voor thuisgebruik!

Wil je een waterdichte hut zodat je lekker kan blijven slapen? Kies dan voor de optionele dakshingles.

Houten speeltoren Treehouse Panda droom, een droom van een speltoren!

 

  • Lengte 200 cm
  • Breedte 200 cm
  • Hoogte 150 cm plateau hoogte
  • Houtsoort Douglashout
  • Kleur blank
  • Bouwtijd prijs inclusief montage!
  • Levertijd Op aanvraag - 2 - 6 weken
  • Gratis verzending !