Trampoline Silhouette ground 214x305 (7x10ft) + net Exit

EAN: 8719743250529

Trampoline Silhouette ground 214x305cm (7x10ft) met safetynet Exit - modern en fraai vormgegeven rechthoekige ingraaf trampoline met veiligheidsnet voor een vriendelijke prijs!

Meer details

€ 399,00

Trampoline Silhouette ground 214x305cm (7x10ft) Exit. De Exit Silhouette ground trampoline is met zijn zwarte padding met fris groene accenten een modern en fraai vormgegeven trampoline die prachtig staat in je tuin! Een stoere kwaliteits trampoline voor aantrekkelijke prijs. Veel waar voor je geld dus! 

Design 
Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. De Silhouette ground wordt ingegraven in de grond, waardoor de tuin een mooi open karakter behoudt. Er kan zo dus maximaal van de tuin kan worden genoten. Bovendien is de Silhouette Ground ook voor de allerkleinsten makkelijk bereikbaar en ook weer eenvoudig te verlaten. Er hoeft tenslotte niet geklommen te worden.

De Silhouette ground trampoline van Exit is uitgevoerd in een fraaie mat-zwarte kleur met felgroene accenten. Dit geeft de trampoline een stoere en robuuste uitstraling. De beschermrand heeft een dikte van 20 millimeter over de volledige breedte van 28,5 cm en dekt de veren effectief af. Bovendien wordt de ruimte tussen de afdekrand en de veren veilig afgesloten door een net, zodat de jumpers niet met hun voeten bij de veren kunnen komen. 

De Silhoutte trampoline heeft een veiligheidsnet in fraaie gebogen staander. Hierdoor hangt het net er strakgespannen in. Dit zorgt voor een mooie transparante uitstraling en is bovendien extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen. De staanders zijn uitgevoerd met een fraai omhulsel van hoogwaardig gecoat veiligheidsschuim zodat de kans op een botsing met pijnlijke afloop tot een minimum is gereduceerd. De toegang tot de trampoline wordt afgeschermd door een stevige rits met contrasterende groene kleur zodat een onverwachte buiteling niet wordt afgesloten met een harde landing buiten het springoppervlak! 

Kwaliteit 
De rok van de afdekrand (zijkant van de trampoline) is voorzien van brede ontluchtingsstroken die zorgen voor optimaal spring comfort. De trampoline is uitgerust met 14cm lange veren die ook na jaren garant staan voor een stevige sprongkracht en comfort. Het onderframe van de trampoline is zowel gegalvaniseerd als gepoedercoat zodat roest geen enkele kans heeft. De afzonderlijke delen van het frame worden onderling vergrendeld met ‘springclips’ zodat ze tijdens het springen niet los van elkaar kunnen komen. Bijkomend voordeel is dat deze constructie ervoor zorgt dat de Silhouette trampolines zeer makkelijk te monteren zijn. 

Uiteraard voldoen de Silhouette ground trampolines aan de zeer strenge EN71 veiligheidsnorm. Veiligheid staat voorop! 

Accessoires 
Voor deze trampolines zijn als bijpassende accessoires een afdekhoes en trampoline ankerset beschikbaar.

De Exit Silhouette Trampoline is ook verkrijgbaar als Silhouette opbouw trampoline.

Trampoline Silhouette ground 214x305cm (7x10ft) met veiligheidsnet Exit, het bewijs dat een mooie én goede ingraaf trampoline helemaal niet duur hoeft te zijn!

  • Lengte 214cm
  • Breedte 305cm
  • Hoogte 203cm
  • Kleur zwart
  • Veiligheidscertificaat EN-71
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !
Previous
Next