Trampoline Supreme Ground Level 244x427 grijs Exit - NOG 1!

EAN: 8719743250109

Trampoline Supreme Ground Level 244x427 grijs Exit. Een unieke luxe rechthoekige trampoline, absolute topkwaliteit. Innovatief ontwerp, de Supreme ingraaftrampoline ligt volledig ingegraven in het maaiveld. Jarenlang springplezier gegarandeerd!

LET OP: de allerlaatste. Deze trampoline wordt momenteel alleen in de regio geleverd. Graag telefonisch afstemmen voor bestellen: 0318 418 653

Meer details

€ 849,00

In winkelwagen

Trampoline Supreme Ground Level 244x427 grijs Exit, een unieke rechthoekige trampoline van absolute topkwaliteit in een strakke grijze kleur.

Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. Echter, alle ingraaftrampolines in de markt bevinden zich nog altijd 20-30cm boven de grond om de lucht die verplaatst wordt te laten ontsnappen. Geen 100% ingraaftrampoline dus en een concessie waar de EXIT ontwikkelaars zich niet bij neer konden leggen! De Supreme Ground Level trampoline bevindt zich qua hoogte op het niveau van het gazon en is daarmee een echte ingraaftrampoline. Optimaal geïntegreerd in uw tuin. Voor de lucht die nog steeds dient te ontsnappen heeft EXIT een ingenieus systeem ontwikkeld. De mat heeft een meer open structuur en daarnaast vindt onluchting plaats via de binnenzijde van de padding.

De EXIT Supreme trampolines behoren qua kwaliteit tot de absolute top. Jarenlang springplezier is gegarandeerd! Daarnaast heeft de trampoline door de prachtige hoogwaardige afdekrand een zeer luxe uitstraling.

Kwaliteit
De Supreme trampolines zijn voorzien van een zeer brede afdekrand. De rand is maar liefst 44cm breed. Verder is de rand 30mm dik en voorzien van een PVC-buitenrand van maar liefst 0,74mm dikte. Het hoogwaardige materiaal is UV-bestendig. Doordat het frame gegalvaniseerd en daarna nog eens zwart gepoedercoat is, heeft roest geen enkele kans.
Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht. Verder heeft de maat een meer open structuur die zorgt voor minder luchtopeenhoping. Verder heeft dit als voordeel dat de mat sneller droog is na regenval.

Comfort
De dubbelconische veren van maar liefst 216mm lengte zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing.

Veiligheid
Er is een systeem ontwikkeld waar door de veren niet toegankelijk zijn; kinderen kunnen daarom niet met hun voeten bij de veren komen.

Trampoline Supreme Ground Level 244x427 grijs Exit, topkwaliteit voor jaren springplezier!

  • Lengte 244cm
  • Breedte 427cm
  • Kleur grijs
  • Veiligheidscertificaat TÜV gekeurd
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !
Previous
Next