Voetbaldoel Panna opvouwbaar Exit - set van 2

EAN: 8718469468768

Voetbaldoel Panna opvouwbaar van Exit, voor een echte "Panna" in je achtertuin. Set van 2 opvouwbare Panna doeltjes.

Meer details

€ 129,00

Met deze Exit Panna voetbaldoeltjes scoor je samen een echte "Panna", gewoon thuis in de tuin! Panna voetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal. En samen met elk een eigen doel speelt toch leuker? En omdat ze opvouwbaar zijn nemen bij het opruimen weinig ruimte in!

Een Panna is poorten, dit betekent dat je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt.  Met het compacte, lichte en handzameExit Panna Goaltje in officieel Panna formaat kan je dit spel nu overal spelen. In de achtertuin, maar zeker ook op straat! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Daarnaast misstaat deze goal niet in de achtertuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net.

Het net is door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen! Deze Exit Panna Goal zorgt dus voor kwalitatief speelplezier. En... ze zijn opvouwbaar, dus je neemt ze makkelijk ergens mee naar toe. Ruim je ze op? Rechtop staand nemen ze zeer weinig ruimte in.

Tip: door het fijnmazige net is het Exit Panna goaltje ook uitermate geschikt voor (ijs)hockey.

De afmetingen van het Exit Panna goal: 150x60x60cm.

LET OP: dit is een set van 2 opvouwbare Panna doeltjes!

De coole Panna doeltjes zijn ook als vaste opstelling verkrijgbaar!

Wij hebben ook andere doeltjes!

Het voetbaldoel Panna van Exit, je komt de tuin niet meer uit!

  • Lengte 150cm
  • Breedte 60cm
  • Hoogte 60cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !