Basketbal portable basket Exit Galaxy

EAN: 8718469463930

Basketbal portable basket Exit Galaxy - een uniek systeem, speel basketball waar en wanneer je wilt!

Sorry, de Galaxy grondsystemen worden in september weer verwacht. Wil je tzt niet misgrijpen, reserveer dan nu via info@be-out.nl

Meer details

€ 429,00

In winkelwagen

Basketbal portable basket Exit Galaxy, een basketbalsysteem dat uniek is in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!

Gebruiksgemak; quick-height-adjustment-system
De portable basket Exit Galaxy heeft een uniek systeem waarmee de basket in enkele seconden op de gewenste hoogte versteld kan worden. Je trekt aan de bedieningsknop en met de groene handle schuif je het systeem op de gewenst hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch. En hiervoor is ook nog eens weinig kracht nodig, dus ook kinderen kunnen de juiste hoogte instellen. Iedereen kiest op elk moment de juiste hoogte. Of er nu kleine kinderen basketballen of volwassenen.

Hoogte
De portable basket Exit Galaxy is maar liefst verstelbaar in 5 verschillende hoogtes: 
230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm (wedstrijdhoogte senioren)

Gebruiksgemak; eenvoudig te verplaatsen
De portable Exit Galaxy is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waarin de contragewichten liggen. Bij andere verrijdbare systemen moet vaak het hele systeem eerst gekanteld worden voordat het systeem verplaatst kan worden. Dit is niet eenvoudig en soms zelfs gevaarlijk, zeker voor kinderen. Het portable Exit Galaxy frame is uitgerust met 3 wielen en kan zonder te kantelen op eenvoudige wijze verplaatst worden. Het zwenkwiel aan de voorzijde maakt het sturen eenvoudig. Hierbij maakt de voorste handgreep het sturen en verrijden extra makkelijk. Zelfs kinderen kunnen zelfstandig het systeem verplaatsen .

Contragewicht
Het frame is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 3 contragewichten worden geplaatst. Deze contragewichten kunnen worden gevuld met zand. Hierdoor blijft het systeem stevig staan (55 kg per contragewicht, het totale contragewicht bedraagt ongeveer 165 kg). In tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de portable Galaxy geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!

Kwaliteit
Het robuuste frame (ø89mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met PC board staan garant voor urenlang speelplezier! Voor het vullen van de 3 bijgeleverde zandzakken die je daarna in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan!

Design
De portable basket Galaxy van Exit is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit.

Basketbal portable basket Exit Galaxy - speel basketball waar en wanneer je wilt!

  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !