Basketbal inground basket met dunkring Exit Galaxy

EAN: 8718469464432

Basketbal inground basket met dunkring Exit Galaxy - robuust frame met sterk polycarbonate basketbal board en stevige dunkring op een paal in de grond

Meer details

€ 389,00

Basketbal inground basket met dunkring Exit Galaxy, voor als je lekker wilt basketballen en dunken, maar geen geschikte muur om een basketball board aan te bevestigen. Met deze Inground Basket Exit Galaxy kun je toch heerlijk basketballen in je eigen tuin. En doordat je het board in hoogte kunt verstellen is dit voor jong en oud een geweldig sportartikel! Het veranderen van de hoogte van de basket kan in een handomdraai. Klik de buis op de juiste hoogte en spelen maar! 

Hoogte
De inground basket Exit Galaxy is verstelbaar in maar liefst 5 verschillende hoogtes!
230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm (wedstrijdhoogte senioren)

Frame
Het robuuste frame, de zeer sterke basketbalring en het stalen achterbord van polycarbonate staan garant voor urenlang speelplezier! De Inground Basket Exit Galaxy is een basketballpaal die in de grond bevestigt dient te worden. Dit houdt in dat je, na bevestiging, de paal niet meer kunt verplaatsen. De Exit Galaxy basketball systemen zijn door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor iedere tuin. Deze versie is uitgevoerd met een zeer sterke flexible dunkring. Door deze meeverende dunkring kun je nu een echt spectaculaire slamdunk maken!

Basketbal inground basket met dunkring Exit Galaxy, je slamdunk basketball paal in de tuin!

  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !