Multi-Sport Net 5000 Exit

EAN: 8718469463879

Multi-Sport Net 5000 Exit, het multifunctionele sportnet Multi-Sport Court van Exit. Van tennis tot voetvolley en badminton, je speelt het makkelijk in je eigen tuin! Nu wel 5 meter breed!

Deze is er 18 augustus weer! Grijp niet mis en reserveer via info@be-out.nl

Meer details

€ 159,00

In winkelwagen

Multi-Sport Net 5000 Exit is een multifunctioneel sportnet dat op drie verschillende hoogtes ingesteld kan worden. Tennis, beach tennis, voetvolley, volleybal of badminton, het kan allemaal. Met een breedte van wel 500cm wordt het zelfs bijna professioneel! Met een groene bovenrand is het net goed zichtbaar tijdens het spelen.

Het veranderen van de hoogte van het net kan in een handomdraai. Klik de buizen op de juiste hoogte en spelen maar! De volgende hoogtes zijn beschikbaar:
- Laag: bovenkant net ongeveer 100cm (tennis)
- Midden: bovenkant net ongeveer 142cm
- Top: bovenkant net ongeveer 243cm (volleybal)

Het EXIT Multi-Sport Net heeft een dubbel net span-systeem dat ervoor zorgt dat het net mooi strak blijft staan. De horizontale metalen buisverbinding in de onderkant van het net loopt van de ene naar de andere zijde. De breedte van deze verbinding is instelbaar, waardoor het net gespannen kan worden. De elastiekverbinding aan de bovenzijde van het net naar de staanders zorgt ervoor dat het net ook aan de bovenzijde strak staat.

De staander bestaat uit een zeer stabiele driepoot die uitgebreid kan worden met het unieke EXIT ankersysteem dat bestaat uit ankerbuizen en grondankers! Het sportnet is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Omvallen is dus verleden tijd! Zelfs tijdens volleybal of voetvolley! Moet het gras gemaaid worden? Het sportnet is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het sportnet evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. Maar ook zonder verankering staat het net stevig op de beide poten. Zo kan het net op straat of op de oprit gebruikt worden, maar ook heel goed indoor, bijvoorbeeld in een sporthal of gymzaal.

Met de handige meegeleverde draagtas kan het net overal mee naartoe worden genomen.

Door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling van het Multi-Sport Net is het een aanwinst voor iedere tuin. Het robuuste frame en het zeer sterke net staan garant voor urenlang speelplezier!

Het Multi-Sport Net5000, welke sport speel jij het liefst?

  • Breedte 500cm
  • Hoogte 100 - 243cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !