Kickback Rebounder XL Exit

EAN: 8718469463862

Kickback Rebounder XL Exit. Groot, groter, grootst! De grootste manier voor het trainen van je bal "skills": de EXIT Kickback Rebounder XL. Train tegen 164x164cm!

Meer details

€ 249,00

De Kickback Rebounder XL van Exit is het grootste artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten:
- voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen, doel)
- volleybal (slaan, ontvangen, passen)
- handbal (gooien, vangen, keepen)
- waterpolo (gooien, vangen, keepen)
- tchouckball

Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging!

De Kickback Rebounder XL heeft een afmeting van maar liest 164x164cm. Een enorm formaat dus! Daarom is deze rebounder op 2 wielen verrijdbaar (voor gebruik kunnen de wielen snel en eenvouding verwijderd worden). En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder XL geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.

De Rebounder is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand.

Wij hebben ook doeltjes in diverse soorten en maten!

Zoek je een kleinere Kickback Rebounder? Bekijk dan de Kickback Rebounder L of de Kickback Rebounder M!

Kickback Rebounder XL van Exit: trainen op het grootste formaat!

  • Breedte 164 cm
  • Hoogte 164 cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !