Voetbaldoel Forza Exit

EAN: 8718469463831

Voetbaldoel Forza van Exit: groot, groter, grootst, voetballen met een doel van formaat!

LET OP: lage voorraad. Voor bestellen graag contact op 0318 418 653 of info@be-out.nl

Meer details

€ 399,00

In winkelwagen

Exit Forza voetbal doel, professionaliteit in je achtertuin! Met het Forza voetbaldoel van Exit heb je een doel van formaat! De Forza is met zijn afmetingen van 500x200x119cm de grootste in de familie van de EXIT goals. Een ideaal doel voor achter in de tuin, voor jong én oud! Bovendien misstaat deze goal niet met zijn prachtige zwarte frame en zwarte net.

Design
Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Dit Exit Forza Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit.

Kwaliteit
De doelpalen zijn uiterst robuust uitgevoerd met een diameter van Ø76 x 2,5 mm! Alle framebuizen zijn eerst verzinkt en daarna zwart gepoedercoat. Dit biedt een zeer goede bescherming tegen roest. Het net is fijnmazig en sterk en door zijn innovatieve bevestigingswijze (gepatenteerd) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

Unieke verankering
Voetbaldoel Forza van Exit onderscheidt zich met een innovatief (gepatenteerd), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het Forza doel weer eenvoudig en snel terug te plaatsen.

Wij hebben ook tal van andere doeltjes!

LET OP: lage voorraad. Voor bestellen graag contact op 0318 418 653 of info@be-out.nl

Voetbaldoel Forza van Exit, een doel van formaat!

  • Lengte 500cm
  • Breedte 119cm
  • Hoogte 200cm
  • Kleur zwart
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !