Voetbaldoel Finta Exit

EAN: 8718469467143

Voetbaldoel Finta van Exit: scoor je goals in stijl!

Meer details

€ 269,00

Scoor je goals in stijl met dit ultracoole Exit Finta voetbaldoel! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn?

Deze Exit Finta Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit. De Exit Finta is met zijn afmetingen van 300x200x90cm een ideaal doel, voor zowel grote als tuinen. Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net. Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

De Exit Finta onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doeltje is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het Exit Finta voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen.

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Wij hebben ook andere doeltjes!

Voetbaldoel Finta van Exit, je komt de tuin niet meer uit!

  • Lengte 300cm
  • Breedte 90cm
  • Hoogte 200cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !