Kickback Rebounder L Exit

EAN: 8718469460731

Kickback Rebounder L Exit. De ultime manier voor het trainen van je bal "skills": de EXIT Kickback Rebounder

Deze is er 18 augustus weer! Grijp niet mis en reserveer via info@be-out.nl

Meer details

€ 149,00

In winkelwagen

De Kickback Rebounder van Exit is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten:
- Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen, doel)
- Volleybal (slaan, ontvangen, passen)
- Handbal (gooien, vangen, keepen)
- Waterpolo (gooien, vangen, keepen)
- Tchouckball

Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging!

De Kickback Rebounder L heeft een afmeting van 124x124cm. Een fraai formaat dus! En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.

De Rebounder is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand. Tot slot worden twee ankers meegeleverd om de rebounder vast te kunnen zetten.

Wij hebben ook doeltjes!

Zoek je een kleinere Kickback Rebounder? Bekijk dan de Kickback Rebounder M! Zoek je een grotere? Bekijk dan de Kickback Rebounder XL!

Kickback Rebounder L van Exit: de ultieme trainingstool!

  • Breedte 124 cm
  • Hoogte 124 cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !