Houten speelhuisje Loft550 naturel Exit

EAN:

Houten speelhuisje Loft550 Naturel Exit. Groot, groter, grootst geldt voor dit geweldige, hoge, rustig naturel gekleurde speelhuis met eenvoudige zandbak en hoge glijbaan.

 

Meer details

€ 1.199,00

Houten speelhuisje Loft550 Naturel Exit
Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 550 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn royale binnenafmeting van 1.18m x 1.71m een huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glij je zo weer naar beneden! En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! En de jongsten kunnen in de zandbak spelen terwijl de oudere kinderen boven spelen. Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Variatie
De aanbouw is zowel links- als rechts van het huisje te monteren. De glijbaan kun je links, rechts, of aan de voorkant monteren. Dit geldt ook voor het trapje.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem
dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Houten speelhuisje Loft550 naturel van Exit, een hoog en zeer uitgebreid rustig naturel gekleurd speelhuis met zandbak in je eigen tuin!

  • Lengte 348cm
  • Breedte 220cm
  • Hoogte 255cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur naturel
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !