Houten speelhuisje Loft150 Naturel Exit

EAN:

Houten speelhuisje Loft150 Naturel Exit - het bekende Loft huisje, maar net een maatje meer, rustig naturel gekleurd.

Meer details

€ 629,00

Houten speelhuisje Loft150 naturel Exit.
Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis met aanbouw in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 150 is zo'n speelhuisje. Het is met zijn royale binnenafmeting van 118cm x 171cm een huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje nu al een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Variatie
De aanbouw is zowel aan de linker- als rechterkant van het huisje te monteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus.
De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Let op: vloerdelen voor dit huisje zijn als optie verkrijgbaar.

Dit speelhuis wordt weer verwacht. Reserveer nu via 0318 418 653 of mail naar info@be-out.nl 

Houten speelhuisje Loft150 Naturel, meer speelruimte in de tuin!

  • Lengte 191cm
  • Breedte 149cm
  • Hoogte 160cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur naturel
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !