Houten speelhuisje Axi Emma Volledige grootte weergeven

Houten speelhuisje Axi Emma

EAN:

Half hoog kinderspeelhuis uit de reeks houten speelhuisjes van Axi. Speelhuisje Emma is een ruim half hoog speelhuis met uitbouw, veranda en glijbaan. De Axi Emma is de grote zus van de Axi Lisa en is later eventueel uit te breiden naar de hoge versie Axi Max met grote glijbaan en zandbak.

Meer details

€ 1.299,00

Uit de Axi houten speelhuisjes serie is dit een ruim half hoog kinderspeelhuis. Met een uitbouw aan de zijkant, veranda aan de voorkant en een glijbaan heeft speelhuisje Emma veel mogelijkheden. Van de Axi Emma kan later een hoge variant met grote glijbaan en zandbak, de Axi Max, gemaakt worden. De Axi Emma is de grote zus van de Axi Lisa. De veranda is 56cm hoog, de totale breedte met glijbaan is 3,4m.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 1,5 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Emma van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 340cm
  • Breedte 180cm
  • Hoogte 223cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 140min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !