Houten speelhuisje Fantasia300 Rood Exit

EAN: 8718469465125

Houten speelhuisje Fantasia300 Rood Exit. Een geweldige plek om te spelen. De EXIT Fantasia 300 is een prachtig huisje! Vrolijk Scandinavisch rood gekleurd, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen is dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind.

Dit leuke Fantsia huisje is momenteel niet leverbaar en wordt 18 augustus verwacht. Grijp niet mis en reserveer nu via info@be-out.nl

Meer details

€ 569,00

In winkelwagen

Houten speelhuisje Fantasia300 Rood Exit

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuisje? Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. En de EXIT Fantasia 300 is wel meteen een prachtig huisje! Vrolijk Scandinavisch rood gekleurd, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen is dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Houten speelhuisje Fantasia300 Rood Exit, hier kan ieder kind zijn of haar fantasie in kwijt!

  • Lengte 163cm
  • Breedte 240cm
  • Hoogte 226cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur Rood
  • Veiligheidscertificaat EN-71
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !