Houten speelhuisje Loft500 Naturel Exit

EAN:

Houten speelhuisje Loft500 Naturel Exit, hoog rustig naturel gekleurd speelhuisje met eenvoudige zandbak en hoge glijbaan.

 

Meer details

€ 849,00

Houten speelhuisje Loft500 Naturel Exit
Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 500 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn binnenafmeting van 118x118 cm een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glijd je zo weer naar beneden! Door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! De jongsten spelen in de zandbak spelen terwijl de oudere kinderen boven in het huisje spelen. Met zijn rustige naturel gekleurde wanden en wit gekleurde ramen is dit speelhuis een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem
dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Houten speelhuisje Loft500 Naturel van Exit, een hoog speelhuis met zandbak in je eigen tuin!

  • Lengte 185cm
  • Breedte 328cm
  • Hoogte 255cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur Naturel-wit
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !