Houten speelhuisje Sunny Cabin

EAN:

Houten speelhuisje Cabin van Sunny. Je eigen sprookjeshuisje in de tuin!

Meer details

€ 349,00

Houten speelhuisje Sunny Cabin lijkt zo uit een sprookje te komen. Leuke te openen raampjes en een scheve deur, het ziet er knus en gezellig uit. Onderin het huisje zit zelfs een klein spiekraampje. Hierdoor kun je de omgeving in de gaten houden.

Bij de ontwikkeling van de Sunny speelhuisjes is aan de kinderen èn de ouders gedacht. Voor de kinderen zijn er leuke en aantrekkelijke details die uitnodigen tot het gebruik van de eigen fantasie en actief spelen. Lekker buitenspelen is gezond en het is goed voor de sociale ontwikkeling.

Aan de ouders is ook nog gedacht! De Sunny houten speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten dankzij een kant-en-klaar modulair bouwsysteem. Het design is modern en de kleurstelling is rustig waardoor het huisje een mooi en natuurlijk geheel vormt met de tuin.

De huisjes zijn getest volgens alle veiligheidsnormen zodat veilig spelen gegarandeerd is. Sunny huisjes zijn degelijk en daarom krijgt u 3 jaar garantie. Tevens zijn de huisjes gemaakt van 100% FSC hout.

LET OP: getoonde accessoires zijn niet inbegrepen!

Houten speelhuisje Sunny Cabin, sprookjes bestaan!

  • Lengte 94cm
  • Breedte 102cm
  • Hoogte 159cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !