Houten speelhuisje Axi Laura

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De hoge versie uit de doorgroei reeks van de houten speelhuisjes van Axi. De Axi Laura (hoog met veranda en glijbaan) is de grotere zus van de Tom en kan meegroien naar mate kinderen groter worden.

Sorry, Laura wordt eind augustus weer verwacht. Te reserveren via info@be-out.nl

Meer details

€ 999,00

In winkelwagen

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Laura is een hoog kinderspeelhuis met veranda en glijbaan, de grote zus van de Axi Tom. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgebreid worden naar de Axi Sarah met zandbak (en iets hogere opbouw met glijbaan). De veranda van de Laura is 98cm hoog, de totale breedte inclusief glijbaan is 3,15m.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 2 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Laura van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 315cm
  • Breedte 172cm
  • Hoogte 270cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 2uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !