Houten speelhuisje Axi Tom

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De half hoge versie uit de doorgroei reeks van de houten speelhuisjes van Axi. De Axi Tom (half hoog met veranda en glijbaan) is de grotere broer van de Alex en kan meegroien naar mate kinderen groter worden.

Tom is er half augustus weer! Reserveer nu via info@be-out.nl

Meer details

€ 879,00

In winkelwagen

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Tom is een half hoog kinderspeelhuis met veranda en glijbaan, de grote broer van de Axi Alex. De Tom groeit mee naar mate kinderen groter worden. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgroeien naar Laura (opbouw hoog met glijbaan) en Sarah (opbouw hoog met glijbaan en zandbak). De veranda van de Tom is 58cm hoog, de totale breedte inclusief glijbaan is 2,85m.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 2 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Tom van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 285cm
  • Breedte 172cm
  • Hoogte 230cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 2uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !