Houten speelhuisje Axi Alex

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. Stap 2 in de doorgroei reeks van de houten speelhuisjes van Axi. De Axi Alex (met veranda) is de grotere broer van de Julia kan meegroien naar mate kinderen groter worden.

Sorry, Alex wordt eind augustus weer verwacht. Te reserveren via info@be-out.nl

Meer details

€ 729,00

In winkelwagen

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Alex is een leuk kinderspeelhuis met veranda, de grote broer van de Axi Julia. Ook de Alex kan meegroien naar mate kinderen groter worden. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgroeien naar Tom (opbouw laag met glijbaan), Laura (opbouw hoog met glijbaan) en Sarah (opbouw hoog met glijbaan en zandbak).

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 1,25 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Alex van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 118cm
  • Breedte 172cm
  • Hoogte 174cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 75min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !