Skelter Exit Foxy

EAN: 8718469460687

Skelter Exit Foxy, een coole skelter voor kinderen vanaf 2 jaar oud! 

Meer details

€ 99,00

Skelter Exit Foxy, de skelter waarmee Exit aan onze jonge coureurs denkt. De Exit Foxy skelter is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud! Zelfs de allerkleinsten kunnen met deze veilige en stoere skelter op straat crossen en door de bochten scheuren.

Kenmerken
Deze skelter heeft een kleine draaicirkel waardoor hij zeer wendbaar en dus eenvoudig hanteerbaar is voor kleine coureurs. De comfortabele stoel is eenvoudig en zonder gereedschap te verstellen in 3 verschillende standen. De Exit Foxy kan dus meegroeien met het kind. De skelter heeft een pendelas waardoor beide voorwielen veilig op de grond blijven, zelfs bij een ongelijke ondergrond. Het frame van de Foxy skelter is zeer solide (framebuis ø 38mm). De robuuste metalen voorbumper zorgt ervoor dat de sportieve spoiler goed beschermd wordt. De sterke (massieve) EVA (slijtvaste kunststof) banden kunnen niet lek raken, dus... rijden maar!

Design
De Exit Foxy skelter is een super coole skelter compleet afgewerkt met sportieve velgen en spoiler! Het sportstuur zelf is al cool maar is ook nog eens voorbereid op een soundbox met echte race geluiden welke als accessoire aangeboden wordt. En om het helemaal af te maken ontvang je bij je Foxy een set stickers met letters zodat je je skelter van je eigen naam en "nummerbord" kunt voorzien. Super stoer!

De Foxy is voorzien van een voorbereiding voor een aanhanger. Ook aan opberggemak is gedacht; de skelter kan verticaal geparkeerd worden en neemt daardoor weinig ruimte in de schuur/garage in. De Foxy van Exit wordt geleverd in een mooie fullcolour verpakking.

Specificaties
- afmeting: 87x50x55cm (lxbxh)
- max. gebruikersgewicht: 25kg
- adviesleeftijd: 2-5jaar 

Accessoires
- Geluidsunit Exit: diverse race geluiden waardoor het rijden nog avontuurlijker zal worden
- Veiligheidsvlag Exit; deze fluoriserende vlag zorgt ervoor dat de skelter, en zijn berijder, nog beter zichtbaar worden in het verkeer
- Markeringspionnen Exit (Groen/Zwart) per 20 stuks: maak zelf je eigen parcours met deze markeringspionnnen

Tijdelijk met GRATIS geluidsunit! (t.w.v. € 24,95!) OP=OP!

Skelter Exit Foxy, want ook kleine coureurs rijden graag rond!

  • Lengte 87cm
  • Breedte 50cm
  • Hoogte 55cm
  • Gewicht 9kg
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !