Waterspeelbaan Exit AquaFlow Mega

EAN: 8717703020137

Waterspeelbaan Exit AquaFlow Mega, een mega grote waterbaan!

Sorry, deze leuke waterbaan wordt eind juni verwacht. Voorkom dat je dan misgrijpt en reserveer nu via info via info@be-out.nl 

Meer details

€ 399,00

In winkelwagen

Waterspeelbaan Exit AquaFlow Mega! Wat is er nou leuker dan mega kliederen met water? De Exit AquaFlow Mega is een unieke waterspeelbaan die eindeloos veel speelplezier garandeert!

Deze waterspeelbaan bestaat uit 6 bakken met wel 5 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. De goten en bakken zijn voorzien van een kunststof binnenzijde, daardoor waterdicht en eenvoudig te reinigen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt het met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een halve cirkel of juist of zig-zag, jij bepaalt het! Dankzij de sluizen kan je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Pomp het water eenvoudig weer terug vanuit de opvangbak naar het waterreservoir en laat je bootje of bal weer mee naar beneden varen

De AquaFlow van Exit is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De water speelbaan is uitgevoerd in een strak design en in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!

De AquaFlow Mega wordt geleverd inclusief de AquaFlow pomp (met bevestigingsmateriaal) en een slang die, door middel van de meegeleverde beugels, netjes weggewerkt kan worden onder de bakken! Pomp zelf het water uit de opvangbak terug in het reservoir.

Duurzaam
De AquaFlow Mega waterbaan van Exit is gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%). Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en daarmee resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC, een vezel versterkte kunststof, en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal.

Veilig
De waterspeelbaan AquaFlow Mega voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (TÜV, CE, EN 71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Product afmetingen (lxbxh)
- totale baan: 475x93x88cm (!)
- waterreservoir: 44x44x12,5cm
- waterbak 1: 120x28x12,5cm
- waterbak 2: 120x28x12,5cm
- waterbak 3: 116x28x12,5cm
- waterbak 4: 116x28x12,5cm
- opvangbak: 48x48x14cm

Ook verkrijgbaar in deze serie:
- waterspeelbaan AquaFlow Super
- waterspeelbaan AquaFlow Junior

Als accessoire adviseren wij:
- opstapje AquaFlow - de pefecte hulp voor de allerkleinsten om water in de baan te gooien

Waterspeelbaan Exit AquaFlow Mega, voor mega veel waterplezier!

  • Lengte 475cm
  • Breedte 93cm
  • Hoogte 88cm
  • Gewicht 38kg
  • Veiligheidscertificaat EN 71 + TÜV
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !