Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior

EAN: 8717703020113

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, want met water spelen is geweldig! De 2017 update!

Sorry, deze waterbaan is voor het seizoen 2017 helaas uitverkocht!

Meer details

€ 249,00

In winkelwagen

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, update 2017! Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De Exit AquaFlow Junior is een unieke waterspeelbaan die eindeloos veel speelplezier garandeert!

Deze waterspeelbaan bestaat uit 4 bakken met 3 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. De goten en bakken zijn voorzien van een kunststof binnenzijde, daardoor waterdicht en eenvoudig te reinigen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt het met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een halve cirkel of juist of zig-zag, jij bepaalt het! Dankzij de sluizen, die semi-transparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Giet water in het waterreservoir en laat je bootje of bal mee naar beneden varen.

De AquaFlow van Exit is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De water speelbaan is uitgevoerd in een strak design en in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!

Duurzaam
De AquaFlow Junior waterbaan van Exit is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en daarmee resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC, een vezel versterkte kunststof, en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal.

Veilig
De waterspeelbaan AquaFlow Junior voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Product afmetingen (lxbxh)
- totale baan: 270x50x55cm
- waterreservoir: 44x44x10cm
- waterbak 1: 110x25,5x10cm
- waterbak 2: 105x25,5x10cm
- opvangbak: 48x48x10cm

Ook verkrijgbaar in deze serie:
- waterspeelbaan AquaFlow Mega
- waterspeelbaan AquaFlow Super

Als accessoires adviseren wij:
- pomp en slang AquaFlow - pomp zelf het water uit de opvangbak terug in het reservoir
- opstapje AquaFlow - de pefecte hulp voor de allerkleinsten om water in de baan te gooien

Sorry, deze waterbaan is voor het seizoen 2017 helaas uitverkocht!

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, want wie speelt er nu niet graag met water!

  • Lengte 270cm
  • Breedte 50cm
  • Hoogte 56cm
  • Veiligheidscertificaat EN-71
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !
Previous
Next